FAW Toyota představuje na 20. mezinárodní automobilové výstavě Kuang-čou nové modely

FAW Toyota Motor Co., Ltd., společný podnik China FAW Group Co., Ltd. a Toyota Motor Corp., představil na probíhající 20. mezinárodní výstavě automobilů v Kuang-čou (Guangzhou) v jihočínské provincii Kuang-tung (Guangdong) nové modely vozů v rámci své nové řady Crown, uvedl v pondělí Economic Information Daily.

Je to poprvé, co je model Sedan z nové řady Crown vystavený offline. Na výstavě byl rovněž zahájen oficiální předprodej modelu SportCross řady Crown.

Jako první středně velké luxusní crossovery řady Crown od FAW Toyota byly na výstavě představeny dva modely SportCross, jejichž předprodejní ceny činí 369 000 jüanů (asi 1 213 000 Kč) a 429 000 jüanů (asi 1 410 000 Kč).

Představené modely SportCross se mohou pochlubit jednoduchým designem s barevným provedením karoserie v černé a zlaté barvě, stejně jako špičkovým výkonem 255 kW a maximálním výstupním točivým momentem 551 Nm, přičemž ke zrychlení z 0 na 100 km/h potřebují pouze 5,8 sekundy.

S upraveným nezávislým zavěšením kol na platformě TNGA (Toyota New Global Architecture) a elektronickým systémem pohonu všech kol E-Four přinesou nové modely uživatelům lepší zážitek z jízdy.

Model Sedan nové řady Crown od FAW Toyota zdědil usedlý styl značky Crown, aby uspokojil potřeby spotřebitelů s většími rozměry, vyšší kvalitou a vyšším komfortem.

FAW Toyota vystavovala na mezinárodní automobilové výstavě v Kuang-čou i mnoho dalších modelů včetně těch čistě elektrických.

Kumulativní prodeje FAW Toyota v roce 2022 přesáhly 10 milionů. V budoucnu se společnost zaměří na inteligentní vývoj vozidel s hybridní technologií jako základem, aby uživatelům poskytla pohodlnější, inteligentnější a bezpečnější cestování.


BRInfo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *