KingClean Electric plánuje nákup 100% podílu ve společnosti PGI Far East Precision Products

KingClean Electric Co., Ltd., čínská společnost zabývající se domácími spotřebiči, oznámila v úterý své rozhodnutí získat 100procentní podíl ve společnosti PGI Far East Precision Products Co., ohlásily Shanghai Securities News společnosti Xinhua.

Společnost podepsala prohlášení o záměru pro akviziční nabídku se dvěma akcionáři společnosti PGI Far East Precision Products Co., jmenovitě Paragon Trading Corp. LLC a GIL-MAR P.H.G Far East Automotive, LLC.

KingClean Electric Co., Ltd. se zabývá hlavně designem, vývojem, výrobou a prodejem čistých spotřebičů a zahradního nářadí.

Společnost PGI Far East Precision Products si udržuje celosvětovou vedoucí pozici v oblasti automobilových dílů z hliníkových slitin a jejími hlavními zákazníky jsou světoznámí výrobci vozidel, poznamenal mluvčí KingClean Electric a dodal, že tento krok pomůže podpořit rychlý vývoj nových energetických dílů pro vozidla a posílit kapacitu udržitelného rozvoje společnosti.

Společnost PGI Far East Precision Products, investovaná dvěma americkými automobilovými společnostmi, je výrobcem přesných obráběných odlitků s certifikátem TS16949 a ISO14001 ve východočínské Šanghaji.

Za prvních pět měsíců letošního roku získala společnost PGI Far East Precision Products celkový zisk 60,43 milionů jüanů (asi 198 milionů Kč).


BRInfo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *