HSBC investuje 3,5 miliardy USD do správy majetku v Asii

Banka HSBC plánuje v příštích pěti letech investovat více než 3,5 miliardy amerických dolarů, aby urychlila růst správy majetku s osobního bankovnictví v Asii ve snaze stát se přední institucí pro správu majetku v regionu, uvedl ve čtvrtek web cnstock.com provozovaný společností Xinhua.

Nuno Matos, výkonný ředitel pro správu majetku a osobní bankovnictví, poznamenal, že nová investice umožní londýnské bance se správou v Asii rychlejší růst aktiv než trh a zvýší příspěvek správy majetku k celkovým příjmům a příjmům osobního bankovnictví.

HSBC plánuje v příštích pěti letech najmout více než 5000 plánovačů správy majetku, aby svým klientům poskytla skvělou podporu.

Kromě toho bude HSBC pokračovat v rozsáhlých investicích v Hongkongu. Mezitím se očekává spuštění schématu propojení správy majetku v oblasti většího zálivu Guangdong-Hong Kong-Macao s cílem využít příležitosti a pomoci svým klientům získat přístup k různorodějším možnostem správy majetku.

V podnikání v oblasti správy majetku v Asii leží obrovský potenciál, poznamenal Greg Hingston, vedoucí asijsko-pacifického bankovnictví HSBC.


BRInfo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *